Koopappartementen


Het aanbod koopappartementen in Catharinahof is gevarieerd. Er zijn zes typen appartementen, uiteraard allemaal voorzien van een balkon en/of loggia. Alle koopappartementen beschikken over een ruime woonkamer met een open keuken, één of twee slaapkamers en een royale badkamer. Bij ieder appartement hoort een separate berging en een eigen parkeerplaats. Deze liggen in de stallingsgarage die per lift bereikbaar is.

Ieder appartement bestaat uit één woonlaag en is zowel per trap als lift bereikbaar. De appartementen zijn voorzien van een warmte/koude opslagsysteem. In het appartement zit tevens vloerverwarming. In de winter wordt in de grond opgeslagen warmte gebruikt om het in huis behaaglijk te maken. In de zomer wordt de koude uit de grond gehaald om het appartement via de vloer te koelen. De appartementen worden verkocht met Koopcomfort.

Foto koopwoningen BW 2

IMG_7446 pand vooraanzicht koopwoningen


Wilt u meer informatie over kopen in Catharinahof of op de hoogte blijven, neem dan contact op ERA vb&t: 073-7502868. Of kijk naar het actuele aanbod op ww.eravbtmakelaars.nl.