Wonen


Zorgeloos wonen is het vertrekpunt
Catharinahof is meer dan een gebouw. In Catharinahof ontmoeten en inspireren mensen elkaar. Wonen aan het water in een koop-, huur- of zorgappartement krijgt hier een nieuwe dimensie. Hier, op een steenworp afstand van het historische centrum van het vestingstadje Grave, aan de haven en uiterwaarden, woon je nog steeds ‘midden in de stad’. Je woont hier zo zelfstandig als je wenst, zorg is hier zo dichtbij als het soms moet en je beleeft hier alles zo samen als maar kan. Want Catharinahof is altijd in beweging, sociaal en Graafs gezellig. Zo blijven alle bewoners betrokken bij het leven in Grave.

Kloppend hart
Maar er is meer: door het kloppend hart, veertig algemene ruimten met in het bijzonder de centrale hal met ontvangstbalie en het restaurant, wordt het leven naar binnen gehaald. De mensen die er wonen, werken en leven, maken met elkaar van Catharinahof een thuisplek.

Omdat je er voor kiest
Zorgeloos wonen is het vertrekpunt in Catharinahof. Je woont hier omdat je er voor kiest, niet omdat het moet. De koop- en huurappartementen zijn er in zes typen: voor mensen die houden van zelfstandigheid, en tegelijk willen wonen in een sociale en veilige omgeving. Van alle gemakken voorzien en met zorg en begeleiding binnen handbereik, mocht dat op een dag nodig worden. Zo houden zij zelf het initiatief in hun leven bij het ouder worden.