Mogelijkheden


Verenigingen | Stichtingen
Het verenigingsleven staat symbool voor wat Catharinahof wil zijn: levendig, veelzijdig en verbindend. Daarom zijn we blij met de aanwezigheid van Graafse clubs en verenigingen. De verbinding en gezellige drukte verhogen bovendien het woonplezier van de bewoners. Catharinahof is een veelzijdig en gastvrij thuis voor de complete Graafse gemeenschap.

Cultureel | Creatief | Informatief | Sportief
Schilderen, muziek maken, dansen, biljarten of tafeltennissen; onze ruimten zijn volledig ingericht naar wens van de gebruiker. En dat gaat ver. Zoals de Theaterzaal met een uitstekende akoestiek en hoogwaardige voorzieningen voor licht en geluid. Er is ruimte voor vijftig tot driehonderd personen.
Voor hobbyisten zijn er de ateliers, tot veertig deelnemers. Er zijn schildersezels, een mobiele keuken, bakoven of pantry. In Catharinahof ontmoet je elkaar muzikaal, creatief en actief.

Gezondheidscentrum | Uiterlijke verzorging
Catharinahof heeft diverse praktijkruimten en kantoren met uitstekende voorzieningen. Uitermate geschikt voor beroepsbeoefenaren uit bijvoorbeeld de zorg waar cliënten zonder verwijzing gebruik van kunnen maken. Een werkplek die makkelijk is in te richten, comfortabel is, representatief en dicht bij de doelgroep. Denk aan de fysiotherapeut of logopedist.
Maar het biedt ook ruimte aan bijvoorbeeld een kapper, pedicure of schoonheidsspecialiste. Meerdere ruimten zijn volledig ingericht. Zo zijn er pc’s, behandeltafels, een volledige kappersinrichting en fitnessapparatuur.

Vergaderen | Congressen | Cursussen
Voor vergaderingen, trainingen, symposia, congressen, presentaties of seminars heeft Catharinahof alle faciliteiten in huis. Bedrijven vinden er passende congresruimtes met hoogwaardige voorzieningen. Er zijn bijvoorbeeld drie congresruimtes met beamers en digiboards, geschikt te maken voor een complete presentatie voor veertig tot tachtig deelnemers. De cursuslokalen zijn er voor kleinere groepen. Er is een parkeergarage beschikbaar en voor ‘verre’ gasten zijn er twee hotelkamers.

We kunnen een vergadersessie combineren met een theatervoorstelling of filmpresentatie. We werken op maat en zijn flexibel. Voeg daar nog eens de uitstekende ligging en goede bereikbaarheid aan toe en u begrijpt waarom uw presentatie een succes wordt. Na een vergadersessie is het heerlijk uitwaaien in de uiterwaarden aan de Maas.

Evenementen | Uitvoeringen
De Theaterzaal is het kloppend hart van Catharinahof. De ruimte die een grootschalig diversiteit biedt. Vanuit de regieruimte kunnen wij uw presentatie, band of theatervoorstelling perfect uitsturen.
Enkele voorbeelden:
– Nieuwjaarsreceptie VKGE
– Concert Harmonie Stad Grave
– Theaterproductie Christmas Carol van ‘t Huistheater
– Wintermarkt