Ondernemers


Binnen Catharinahof wordt door een diversiteit aan partijen ondernomen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Onder het genot van een kop koffie bespreken wij graag de mogelijkheden, of u nu een (startende) ondernemer bent, een vereniging of hobbyist, wij staan voor u klaar!

Hieronder een kleine ‘greep’ van onze huidige ondernemers!
________________________________________________________________________________________

Biljartvereniging De Afleggers 

B.C. De Afleggers is opgericht in juni 1968. Na eerst in diverse cafés te hebben gespeeld, zijn ze uiteindelijk in Huize Maaszicht beland. Daarna zijn we mee verhuisd naar het Grand Café van Catharinahof, waar we iedere vrijdagavond vanaf half 8 tot half 12 onze competitie spelen.

BrabantZorg expertise

BrabantZorg Expertise bestaat uit diverse behandelaars die u ondersteuning bieden in uw thuissituatie.

Binnen Catharinahof kunt u terecht bij: fysiotherapeuten, psychologen, specialist ouderengeneeskunde, ergotherapeuten, logopedisten en diëtisten van BrabantZorg.

Logo_BrabantZorg[1]

Fabulous Feet pedicure

Bij Fabulous Feet worden uw voeten in de watten gelegd! Deskundige voetzorg, ook voor mensen met diabetes en reuma. Bij Fabulous Feet is lid van het Kwaliteitsregister Pedicures en Océ diabetes ketenzorg.

Logo_oranje

Fysiotherapie Grave

Groepspraktijk Fysiotherapie Grave werkt op twee locaties: Gezondheidscentrum de Stoof en Catharinahof. Op Catharinahof behandelen wij bewoners en cliënten van buitenaf. Alle specialisaties zijn aanwezig.

Fysiotherapie Grave

Fysiotherapie/Homeopathie [Marieke Huisman]

Uw adres voor fysiotherapie en klassieke homeopathie in Catharinahof. U kunt bij hen terecht in de spreekkamer, maar zij komen ook op huisbezoek in Catharinahof. Zij verzorgen ook iedere woensdag fysio-gym voor ouderen. Wilt u meedoen? Meld u dan aan voor een gratis proefles.

10_FysiotherapieHomeopathie_[Marieke_Huisman]_(2)[1]

Havenmuzikanten

Seniorenorkest De Havenmuzikanten is opgericht door negen oudere muzikanten van harmonie Stad Grave en is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig orkest van 30 leden. Het orkest staat onder de bezielende leiding van Cees Clarijs en speelt wekelijks in het restaurant van Catharinahof.

De Havenmuzikanten

Logopedie praktijk Grave

Logopedie Grave verleent op professionele en klantvriendelijke wijze allround logopedische zorg op maat. De logopedische zorg die zij bieden is gebaseerd op actuele ontwikkelingen en inzichten. Daarbij staat de cliënt en diens hulpvraag centraal.

15_Logopedie_Grave[1]

Parochie Grave

Elke dinsdagmorgen om 10.30 uur gaat pastoor R. Aarden in Catharinahof voor in een eucharistieviering. Daarna bezoekt hij desgewenst bewoners. Op andere dagen nodigt de st.-Elisabethkerk u uit tot een heilige mis of een bezoek aan de dagkapel.

Parochie Grave

Pedicure [Mw.F.Huting]

Om de twee weken is Pedicure F. Huting op vrijdag aanwezig in de pedicureruimte van Catharinahof. Zij verzorgen ook handen wanneer iemand moeite heeft om deze zelf te verzorgen.
K.B.O. leden krijgen korting op de behandeling.

 

Podotherapie Propuls

Als u pijn heeft aan of in uw voeten, enkels, knieën, heupen of rug kan een podotherapeut uitkomst bieden. De podotherapeuten van Podotherapie Propuls zijn specialisten op het gebied van de voet en kunnen dergelijke klachten behandelen.

21_Podotherapie_Propuls[1]

SGOG Stichting Gecoordineerd ouderenwerk Grave

SGOG biedt informatie, advies en ondersteuning om het welzijn van ouderen en mantelzorgers te bevorderen. SGOG werkt nauw samen met gemeente Grave, Rigom, BrabantZorg, RMC Groot Klimmendaal, Thuiszorg Pantein en Mooiland Maasland.

24_SGOG_Stichting_Gecoordineerd_ouderenwerk_Grave[1]

Studio Neem Tijd

Bij Studio Neem Tijd bieden we diverse workshops en lessen aan om je weer in balans te brengen. Volg bijvoorbeeld onze mindfulness workshops om beter te slapen of je rugklachten te verminderen, of houd jezelf wekelijks in vorm met een cursus Tai Chi Qigong, Chi Neng Qigong, Pilates, Keep Fit of Body & Mind.

Studie Neem Tijd