Ondernemers in Catharinahof


Binnen Catharinahof wordt door een diversiteit aan partijen ondernomen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Onder het genot van een kop koffie bespreken wij graag de mogelijkheden, of u nu een (startende) ondernemer bent, een vereniging of hobbyist, wij staan voor u klaar!

Hieronder een kleine ‘greep’ van onze huidige ondernemers!
________________________________________________________________________________________

Biljartvereniging De Afleggers 

B.C. De Afleggers is opgericht in juni 1968. In het Grand Café spelen ze iedere vrijdagavond hun competitie.

BrabantDanceCentre

Brabant Dance Centre is een jonge & hippe dans- musical- & theaterschool, gevestigd in Grave. Alle lessen zorgen voor plezier, ontwikkeling en verbetering. Dit wordt gedaan op een leuke en leerzame manier met veel dansplezier.

BrabantZorg expertise

BrabantZorg Expertise bestaat uit diverse behandelaars die u ondersteuning bieden in uw thuissituatie.

Binnen Catharinahof kunt u terecht bij: fysiotherapeuten, psychologen, specialist ouderengeneeskunde, ergotherapeuten, logopedisten en diëtisten van BrabantZorg.

Logo_BrabantZorg[1]

Senioren bridgeclub “FIT”
Wilt u gezellig bridgen op dinsdag ochtend kunt u terecht bij senioren bridgeclub “FIT” in Catharinahof. Voor meer informatie, kunt u terecht bij Jan Kuhlman: 0486-420650

 

Fabulous Feet pedicure

Bij Fabulous Feet worden uw voeten in de watten gelegd! Deskundige voetzorg, ook voor mensen met diabetes en reuma. Bij Fabulous Feet is lid van het Kwaliteitsregister Pedicures en Océ diabetes ketenzorg.

Logo_oranje

Fysiotherapie Grave

Groepspraktijk Fysiotherapie Grave werkt op twee locaties: Gezondheidscentrum de Stoof en Catharinahof. Op Catharinahof behandelen wij bewoners en cliënten van buitenaf. Alle specialisaties zijn aanwezig.

Fysiotherapie Grave

Bridgeclub Dummy

BC Dummy is opgericht in januari 1975, met momenteel ongeveer 65 leden. Op donderdag avond zijn zij te vinden achterin het restaurant.

Kapsalon Marli

De kapsalon is een salon voor iedereen: kinderen, jongeren, dames en heren. Zij streven ernaar om op de hoogte te blijven van de laatste trends ontwikkelingen en technieken in hun salon. Kapsalon Marli probeert dan ook zoveel mogelijk gebruik te maken van gezonde en milieubewuste haarproducten.

Kinderdagverblijf de Kleine Buddha
De Kleine Buddha is een gezellige en vertrouwde plek, waar ouders en kinderen zich thuis voelen en zich kunnen ontwikkelen. Ze onderscheiden zich als kleinschalig kinderdagverblijf waar flexibiliteit gepaard gaat met kwalitatieve en betaalbare opvang.

Logopedie Spreeknet

U kunt hier terecht voor vragen en hulp op het gebied van: adem, stem, spraak, taal, gehoor, mondmotoriek, eet- en drinkproblemen en dyslexie.

Havenmuzikanten

Seniorenorkest De Havenmuzikanten is opgericht door negen oudere muzikanten van harmonie Stad Grave en is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig orkest van 30 leden. Het orkest staat onder de bezielende leiding van Cees Clarijs en speelt wekelijks in het restaurant van Catharinahof.

JLDance4Fun

Al ruim 14 jaar geeft Jeanette Lefebre sportlessen. Een specialisatie van JlDance4Fun zijn de diverse Zumba lessen, een combi van sport en dansen! Leuk voor iedereen!

Logopedie praktijk Grave

Logopedie Grave verleent op professionele en klantvriendelijke wijze allround logopedische zorg op maat. De logopedische zorg die zij bieden is gebaseerd op actuele ontwikkelingen en inzichten. Daarbij staat de cliënt en diens hulpvraag centraal.

Mantelzorg Land van Cuijk

Centrum Mantelzorg is het adviespunt en expertisecentrum voor mantelzorgers, professionals en vrijwilligers in het Land van Cuijk. Je kunt bij ons terecht voor tips, lotgenotencontact, voorzieningen en regelingen, advies, cursussen, training en ondersteuning. Wij hebben uitgebreide kennis en informatie in huis rondom mantelzorg, welzijn en zorg in het algemeen. Stel ons gerust je vraag!

Praktijk Relou

Praktijk Relou een kleinschalige praktijk met een brede deskundigheid. Je kunt hier terecht voor relatietherapie, gezinstherapie, behandeling kind & jeugd en psychologische behandeling voor volwassenen.

Parochie Grave

Elke dinsdagmorgen om 10.30 uur gaat pastoor R. Aarden in Catharinahof voor in een eucharistieviering. Daarna bezoekt hij desgewenst bewoners. Op andere dagen nodigt de st.-Elisabethkerk u uit tot een heilige mis of een bezoek aan de dagkapel.

Parochie Grave

Pedicure [Mw. F.Huting]

Om de twee weken is Pedicure F. Huting op vrijdag aanwezig in de wijkpost van Catharinahof. Zij verzorgen ook handen wanneer iemand moeite heeft om deze zelf te verzorgen.
K.B.O. leden krijgen korting op de behandeling.

 

Podotherapie Propuls

Als u pijn heeft aan of in uw voeten, enkels, knieën, heupen of rug kan een podotherapeut uitkomst bieden. De podotherapeuten van Podotherapie Propuls zijn specialisten op het gebied van de voet en kunnen dergelijke klachten behandelen.

21_Podotherapie_Propuls[1]

SGOG Stichting Gecoordineerd ouderenwerk Grave

SGOG biedt informatie, advies en ondersteuning om het welzijn van ouderen en mantelzorgers te bevorderen. SGOG werkt nauw samen met gemeente Grave, Rigom, BrabantZorg, RMC Groot Klimmendaal, Thuiszorg Pantein en Mooiland Maasland.

24_SGOG_Stichting_Gecoordineerd_ouderenwerk_Grave[1]

Studio Neem Tijd

Bij Studio Neem Tijd bieden we diverse workshops en lessen aan om je weer in balans te brengen. Volg bijvoorbeeld onze mindfulness workshops om beter te slapen of je rugklachten te verminderen, of houd jezelf wekelijks in vorm met een cursus Tai Chi Qigong, Chi Neng Qigong, Pilates, Keep Fit of Body & Mind.

Studie Neem Tijd