Horeca


Eten is een feest, elke dag
Ons restaurant. We zijn er trots op. De samenleving naar binnen halen en mensen met elkaar verbinden? Hier gebeurt het ten voeten uit. Ons restaurant speelt daarin een centrale rol. De uitstekende keuken van Catharinahof is er niet alleen voor alle bewoners van de zorg-, de huur- of de koopappartementen. Ook inwoners van Grave en daarbuiten zijn welkom in het restaurant. Genieten van vers bereide producten kan hier tegen een wel heel betaalbare prijs. Bovendien wordt er enorm veel aandacht besteed aan smaakbeleving. Zo is eten een feest. Elke dag.

Uiteenlopende gasten
Het restaurant met Grand Café is dagelijks open van 8.00 – 21.30 uur. Gasten vinden er een 3-gangen menu in twee keuzes. Daarnaast is er een kleine kaart en borrelkaart. De warme sfeer trekken we door in ons Grand Café met biljarttafel en gezellige zitjes. Een ideale plek voor een drankje en een hapje, zoals een bittergarnituur. In ons restaurant zien we behalve bewoners van Catharinahof, deelnemers aan activiteiten, trainingen en cursussen, medewerkers, familieleden die op bezoek zijn en passanten die neerstrijken. Niet verwonderlijk, want vanaf het terras is het uitzicht op de Maas betoverend. Gewoon lekker zitten met koffie en gebak erbij. En onthoud: u hoéft hier niet per se iets te nemen, alleen even de benen strekken mag ook. Ons restaurant is toneel van gastvrijheid.

Eten wordt weer spannend
Omdat eten en aandacht voor eten steeds belangrijker wordt, heeft de universiteit van Gent, samen met Center for Gastrology in Leuven en de Radboud Universiteit in Nijmegen, gedurende 2014 onder meer smaaktevredenheid en maaltijdkwaliteit in Catharinahof onderzocht. Eten is beleving, eten doet iets met je. Het is niet voor niets dat Catharinahof meteen openstond voor het onderzoek. Zo weten we nu hoe we een maaltijd tegemoet kunnen laten komen aan de wensen en behoeften van onze gasten. Dus maken we de maaltijden hier weer ‘spannend’. Door kruiden en natuurlijke smaakversterkers te gebruiken. En dat kan iedereen, ook ‘van buiten’, ervaren. Iedereen wil immers lekker eten.